yla
vas

Afire's kennelnimi on myönnetty vuonna 1995. Kasvatustyöni on pienimuotoista ja pentueita tulee 1-2 vuodessa. Tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja kauniita rotunsa edustajia.

 

Vuonna 1992 sain ensimmäisen koirani. Hän oli rodultaan amerikancockerspanieli ja nimeltään Fin Ch Marvellous Purple Rose "Nana". Nanan kanssa opin siihen, että jenkki on todellakin monipuolinen harrastuskoira. Seuraava koirani olikin sealyhaminterrieri Multi Ch Chic Choix Sally Showtalk "Debbie", jonka sain vuonna -94. Mahtava terrieripersoona, joka eli pitkän elämän. Sealyja en ole koskaan kasvattanut. Kolmanteen rotuuni löwcheniin tutustuin vuonna 2000, kun kotiini saapui leijonaherra Multi Ch Next Chance Bachera ja siitä lähti innostus leijonia kohtaan. Ensimmäinen amerikanvesispanieli tuli taloon vuonna 2005 ja tulevaisuutta rodun parissa voitte seurata sivuiltani.
Tällä hetkellä keskityn näihin kolmeen rotuun ja pyrin saamaan mahdollisimman paljon tietoa irti roduista. Oppiminen ei lopu koskaan. Nämä koirat ja monet muut ovat opettaneet paljon tämän mahtavan koiraharrastuksen parissa!

Nuorempana olin myös usean kesän töissä cockerspanieli kenneleissä, joissa opin paljon koirien hoidosta, trimmaamistaidon ja paljon yleistietoa koirista. Kiitokset näistä opeista kuuluvat: Kennel Northworth, Usemade (Ruotsi) ja Leavenworth.

Koirat siis ovat olleet kauan osa elämääni ja tulevat varmasti ikuisesti olemaan. Näiden sydäntensärkijöiden kanssa aika ei käy tylsäksi!

Tiina Närhi-Jääskeläinen

Jäsenyydet:
• Suomen Kennelliitto ry
• Amerikancockerspanielit ry
• Suomen Löwchen ry
• Suomen Koirankasvattajat ry
• Itä-Suomen Spanielikerho ry
 


oik
ala